Pallez startades i Mars 2006 av Berne Birgersson och Paul Rasmusson, vi spelade mestadels på privata tillställningar som bröllop och fester. Men det blev även  en del företags-spelningar.

Många härliga spelningar som duo blev det fram till att vi delade på oss efter 14 år i Mars 2020. 

Paul har under pandemin lagt ner ett stort jobb på att bygga upp en helt ny repertoar, eller rättare sagt två……:-) det finns material för att kunna spela dansanta Countrylåtar i 4 ,5 timmar, samt en låtlista med bara härliga partylåtar på ca: 4,5 timmar att festa loss till……totalt finns det drygt 300 låtar på repertoaren, alltså många timmars underhållning för alla smaker och tycke. Det är ett mål att alla ska gå hem efter en festlig kväll med ett leende på läpparna… stämningen styr låtvalet, och spellistan ändras kontinuerligt under kvällen för att alla ska bli nöjda. 

Det har blivit många fester, bröllop, grisfester, danstillställningar samt föreningar genom åren, och många återkommande härliga kunder har dansat och festat till oss.  😉

Pallez kommer alltid att vara ett säkert kort när det kommer till musikunderhållning på fest, bröllop, Julbord eller liknande tillställningar……Varmt välkommen att boka Pallez för en oförglömlig kväll. 

Besökare

001238
Users Today : 2
Users Last 7 days : 22
Users This Month : 2
Total Users : 1238
Who's Online : 0

Sidan senast uppdaterad: 3 veckor sedan